Nou agents en quarantena pel brot de Covid-19 a la Policia Municipal de Terrassa

El regidor de Seguretat, Xavier F. Rivero, assegura que la seguretat "no ha deixat d'estar garantida"

12 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:31h
Nou agents de la Policia Municipal de Terrassa continuen en quarantena a causa del brot de Covid-19 que afecta la prefectura de policia egarenca. D'aquests, segons ha pogut confirmar aquest mitjà, tots serien positius i cap seria contacte estret, de manera que la tendència es mostra a la baixa: el 2 de febrer hi havia 21 positius i 12 contactes estrets en quarantena.

A banda, el cribratge practicat a finals de gener entre els integrants del cos es va saldar amb la detecció de vuit contagis. La decisió de fer PCR als 260 trebalaldors de la Policia Municipal es va prendre després que una trentena d'agents es trobessin de baixa per Covid-19 -21 dels quals positius- i els Mossos reforcessin el servei de vigilància ciutadana.

En declaracions a LaTorre, el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Terrassa, Xavier F. Rivero, assegura que l'episodi es troba en un període "d'estabilitat i a la baixa". A més, remarca que "la seguretat durant les 24 hores del dia està i ha estat garantida" en les últimes setmanes. En la mateixa direcció, afirma que "hi ha agents d'alta que s'han reincorporar en les pròximes hores" a l'espera del resultat de la darrera PCR.

Aplicació de mesures

Un cop conegut l'augment de casos, el 2 de febrer, el regidor Rivero va explicar a aquest mitjà que es reforçarien les mesures de seguretat d'higiene a la prefectura. En aquest sentit, va detallar que la reorganització de sales -separant taules i reubicant agents- per assegurar la distància entre persones, la neteja dels vestidors i la dotació de desinfectant als agents formaven part del protocol per revertir l'augment de contagis.