Covid-19 a les aules

Augmenta a 50 el nombre de grups escolars en quarantena a Terrassa

La mesura afecta a 1.551 alumnes de 31 escoles, segons Salut

per La torre del Palau , 12 de febrer de 2021 a les 10:09 |
En les últimes hores no s'ha reincorporat cap alumne. | Oriol Bosch/ACN
La xifra de grups escolars confinats per Covid-19 a Terrassa ha experimentat un petit augment respecte a l'últim recompte. Actualment n'hi ha 50 en aquesta situació, lluny del centenar al que es va arribar al primer trimestre i dels 81 d'aquest 2021, però per sobre dels 43 i 46 de les dues darreres actualitzacions diàries. La mesura afecta a 1.551 alumnes de 31 escoles.

A secundària hi ha 22 grups: tres a l'IES Torre del Palau i al Blanxart, dos al Santa Eulàlia, al Joaquima de Vedruna i a l'IES Terrassa, i un a l'Anna Vilamanyà, a l'IES Can Jofresa i al de Can Roca, al Cavall Bernat, a l'escola Cingle, a l'Escola Pia, a les Aimerigues, al Liceo Egara, al Sagrat Cor i al Sant Domènec Sàvio.


A infantil i primària en són 23: quatre a Sant Llorenç del Munt, dos a l'escola Delta, al Vapor i al Joaquima de Vedruna, i un al Bisbat d'Ègara, al Vallès, a l'Enxaneta, al Lanaspa, a la Nova Electra, a les Arenes, al Liceo Egara, al Mare de Déu del Carme, a, Roc Alabern, al Roser Capdevila, al Sagrat Cor, al Sant Domènec Sàvio i a la Tecnos.

També hi ha un grup confinat a les escoles bressol la Lluna i els Menuts, dos a l'escola per adults Anna Murià, i un a l'escola bressol municipal Tabalet. En les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

[noticia]280[noticia] [noticia]271[noticia]

 

Participació