Explosió de gas en un edifici del Centre de Terrassa

15 dotacions de Bombers, nou de Policia Municipal i patrulles de Mossos i ambulàncies s'han mobilitzat per extingir un petit incendi i assegurar la zona

Redacció
11 de febrer del 2021
Actualitzat el 12 de febrer a les 12:17h
L'incident ha tingut lloc a les dependències municipals de Benestar Social.
L'incident ha tingut lloc a les dependències municipals de Benestar Social. | @Jordi_Ballart - Twitter
Una forta explosió ha sacsejat aquest matí, poc després d'un quart d'onze, l'edifici del número 36 del carrer de la Unió, al Centre de Terrassa. Segons han explicat fonts municipals a LaTorre, es tractaria de l'edifici de Benestar Social, conegut com a Glop de Llet, propietat de l'Ajuntament de Terrassa. Els cossos d'emergència han rebut l'avís a falta de cinc minuts per dos quarts d'onze.

L'incident, causat per una mala combustió de gas, hauria afectat el soterrani de l'immoble. No hi ha ferits. Fins al lloc dels fets s'hi han mobilitzat nou unitats de la Policia Municipal, així com de Mossos, ambulàncies del SEM i 15 dotacions de Bombers, que han acordonat el carrer per inspeccionar l'abast del succés i han dut a terme les tasques d'extinció d'un petit incendi, que ja ha estat extingit.

S'han evacuat 13 treballadors: 10 de municipals, una persona de la neteja i dos obrers. Durant la intervenció, els agents de la Policia Municipal han desallotjat els comerços propers i han acordonat la zona com a mesura preventiva. A més, s'ha tallat el trànsit
per facilitar l'accés als serveis mèdics i de protecció fins al lloc dels fets. Actualment, s’està investigant la causa de la deflagració.
 
Minuts abans de les dotze del migdia, s'han evacuat dues persones que s'havien refugiat al terrat després de l'explosió. Eren els dos obrers, es trobaven ferits lleus per inhalació de fum. Un cop s'ha assegurat l'estructura, han estat evacuades pels Bombers i ambulàncies del SEM les han traslladat a l'Hospital de Terrassa per rebre una avaluació mèdica.
 

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 10.25 h d'aquest matí de dijous. Foto: ACN


Per seguir l'evolució dels treballs dels efectius d'emergència, fins cèntric carrer s'hi han desplaçat l'alcalde de Terrassa i altres membres del govern, com el primer tinent d'alcalde, Isaac Albert, o el regidor de Medi Ambient, Carles Caballero. El conseller d'Interior, l'egarenc Miquel Sàmper, ha utilitzat les xarxes socials per afirmar que "feia seguiment de la situació" tot desitjant "que no hi hagués mals majors".
 

L'incident ha causat una gran mobilització de serveis d'emergència al Centre de Terrassa. Foto: ACN