Puja fins a 46 la xifra de grups escolars confinats per Covid-19 a Terrassa

Segons Salut, 1.557 alumnes de 27 centres educatius es mantenen en quarantena

Redacció
11 de febrer del 2021
Actualitzat el 12 de febrer a les 9:52h
La xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa ha experimentat un petit creixement en les últimes hores. Si al darrer recompte hi havia 43 grups confinats per aquest motiu, actualment en són 46, malgrat que en aquest període no s'ha reincorporat cap aula en quarantena.

La mesura, segons l'Ajuntament i Salut, afecta 1.557 alumnes de 27 centres educatius. Al primer trimestre es va arribar a aïllar un centenar de grups, i durant aquest 2021, el pic se situa en els 81 de la tercera setmana de gener.

A secundària hi ha 21 grups: tres a l'IES Torre del Palau i al Blanxart, dos a l'IES Terrassa, al Santa Eulàlia i al Joaquima de Vedruna, i un a Can Jofresa, a Can Roca, al Cavall Bernat, a l'Escola Pia, a Les Aimerigues, al Liceo Egara i al Sant Domenec Sàvio.

A infantil i primària es mantenen 22 classes en quarantena: n'hi ha quatre a Sant Llorenç del Munt, dos a l'escola Delta, dos al Joaquima de Vedruna, dos al Vapor, i un al Bisbat d'Ègara, a l'Enxaneta, al Lanaspa, a la Nova Electra, a Les Arenes, al Liceo Egara, al Roc Alabern, al Roser Capdevila, al Sagrat Cor, al Sant Domènec Savio i a la Tecnos. També n'hi ha una a les escoles bressol la Lluna i Els Menuts, i a l'escola d'adults Anna Murià.