Covid-19 a les aules

Puja fins a 46 la xifra de grups escolars confinats per Covid-19 a Terrassa

Segons Salut, 1.557 alumnes de 27 centres educatius es mantenen en quarantena

per La torre del Palau , 11 de febrer de 2021 a les 10:02 |
La xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa ha experimentat un petit creixement en les últimes hores. Si al darrer recompte hi havia 43 grups confinats per aquest motiu, actualment en són 46, malgrat que en aquest període no s'ha reincorporat cap aula en quarantena.

La mesura, segons l'Ajuntament i Salut, afecta 1.557 alumnes de 27 centres educatius. Al primer trimestre es va arribar a aïllar un centenar de grups, i durant aquest 2021, el pic se situa en els 81 de la tercera setmana de gener.


A secundària hi ha 21 grups: tres a l'IES Torre del Palau i al Blanxart, dos a l'IES Terrassa, al Santa Eulàlia i al Joaquima de Vedruna, i un a Can Jofresa, a Can Roca, al Cavall Bernat, a l'Escola Pia, a Les Aimerigues, al Liceo Egara i al Sant Domenec Sàvio.

A infantil i primària es mantenen 22 classes en quarantena: n'hi ha quatre a Sant Llorenç del Munt, dos a l'escola Delta, dos al Joaquima de Vedruna, dos al Vapor, i un al Bisbat d'Ègara, a l'Enxaneta, al Lanaspa, a la Nova Electra, a Les Arenes, al Liceo Egara, al Roc Alabern, al Roser Capdevila, al Sagrat Cor, al Sant Domènec Savio i a la Tecnos. També n'hi ha una a les escoles bressol la Lluna i Els Menuts, i a l'escola d'adults Anna Murià.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació