Cau la xifra de grups escolars en quarentena a Terrassa

Encara hi ha confinats gairebé 1.500 alumnes de 27 escoles i instituts

En les últimes hores s'han reincorporat 20 aules.
En les últimes hores s'han reincorporat 20 aules. | ACN
Redacció
10 de febrer del 2021
Terrassa té actualment 41 grups escolars en quarantena, vuit menys que a l'últim recompte, després de la reincorporació de 20 classes en les últimes hores. La mesura afecta, segons Salut, gairebé 1.500 alumnes de 27 escoles i instituts egarencs. La xifra es troba en la mitja del curs actual, i molt per sota del pic del primer trimestre (un centenar de grups aïllats) i del 2021 (81).

A secundària hi ha 20 grups: tres al Blanxart, dos a l'IES Santa Eulàlia, a l'IES Terrrassa, al Torre del Palau i al Joaquima de Vedruna, i un a l'Anna Vilamanyà, a l'IES Can Jofresa, al de Can Roca, al Cavall Bernat, al Cingle, a l'Escola Pia, a les Aimerigues, al Liceo Egara i al Sant Domènec Savio.

A infantil i primària hi ha almenys 21 aules aïllades: quatre a Sant Llorenç del Munt dos a la Delta, al Vapor, i al Joaquima de Vedruna, i un al Bisbat d'Ègara, al Vallès, a l'Enxaneta, al Lanaspa, a la Nova Electra, a les Arenes, al Liceo Egara, al Roser Capdevila, al Sant Domènec Sàvio i a la Tecnos. També hi ha en quarantena una classe de l'escola bressol La Lluna i un a l'escola d'adults Anna Murià.

S'incorporen 20 grups

En les darreres hores s'han incorporat a Terrassa 20 classes. 10 són de secundària: tres a l'IES Terrassa, dos al Montserrat Roig i un al Cim, al Mare de Déu del Carme, i als IES Torre del Palau, Can Jofresa i Cavall Bernat

A infantil i primària tornen 9 grups: dos al Sant Domènec Savio i un a l'Isaac Peral, al Josep Ventalló, al Marià Galí, al Ramon y Cajal, al Sala i Badrinas, al Serra de l'Obac, i a la Tecnos. També es reincorpora un grup de l'escola municipal d'educació especial Fàtima.