FOTO L'actitud sospitosa de dos homes en una teulada de Terrassa permet descobrir 1.000 plantes de marihuana

Després d'una persecució, un dels sospitosos va intentar refugiar-se en un habitatge, on la policia va trobar la plantació interior

Vista de la plantació intervinguda, situada en un habitatge de Ca n'Aurell.
Vista de la plantació intervinguda, situada en un habitatge de Ca n'Aurell. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
08 de febrer del 2021
La Policia Municipal de Terrassa va desmantellar, aquest divendres, una plantació amb unes 1.000 plantes al barri de Ca n'Aurell. L'actuació va tenir lloc després de rebre la trucada d'un particular, a falta de 10 minuts per les nou del matí, alertant que hi havia dues persones amb actitud sospitosa a la teulada d'un habitatgge del carrer de Blasco de Garay, a l'altura del de Pi y Margall.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, les dues persones van arrencar a córrer, moment en què es va iniciar una persecució. Els agents van interceptar un dels sospitosos quan intentava accedir a un habitatge, on després d'entrar-hi, es va localitzar la plantació de marihuana.

L'home va quedar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric. Ara, ha quedat condemat pel primer, i en un nou judici es coneixerà la sentència per la segona acusació.