La L5 arribarà a Sant Miquel de Gonteres mentre s'estudia construir un carril bici entre Terrassa i Viladecavalls

En una reunió, els alcaldes dels dos municipis també han acordat una reivindicació dels veïns del Roc Blanc i de la urbanització

El alcaldes Jordi Ballart i Cesca Berenguer, a la reunió d'aquest divendres a l'Ajuntament de Terrassa.
El alcaldes Jordi Ballart i Cesca Berenguer, a la reunió d'aquest divendres a l'Ajuntament de Terrassa. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
08 de febrer del 2021
Perllongar la línia L5 de TMESA fins a Sant Miquel de Gonteres i estudiar la construcció d'un carril bici entre Terrassa i Viladecavalls. Són els dos principals acords als quals van arribar els alcaldes dels dos municipis, Jordi Ballart i Cesca Berenguer, en una reunió el passat divendres.

La primera acció arriba com a resposta d'una reivindicació dels veïns del Roc Blanc per millorar l'accés a l'estació de Rodalies de Sant Miquel de Guanteres i per apropar els veïns del nucli urbà, pertanyent a Viladecavalls, fins al nord de Terrassa, amb parades al llarg de la Rambla d'Ègara.

En paral·lel, es comunicarà la voluntat a la Generalitat, administració competent en transport interurbà, que ha d'autoritzar el perllongament i fer-lo efectiu pròximament. Consulta aquí els horaris actuals de les línies de bus urbà de Terrassa.

D'altra banda, Berenguer i Ballart van decidir començar a estudiar la possibilitat de construir un carril bici entre Terrassa i Viladecavalls. Així, es facilitaria la connexió entre municipis tant en bicicleta com caminant. El projecte, del que no se'n coneixen detalls, necessitaria la col·laboració d'altres administracions, ja que hauria de transcórrer per vies interurbanes.