FOTOS i VÍDEO Dos desconeguts llancen còctels Molotov contra la Policia Local de Matadepera

Els Mossos investiguen els fets

L'atac va provocar un petit incendi i desperfectes a la porta de l'edifici.
L'atac va provocar un petit incendi i desperfectes a la porta de l'edifici. | Ajuntament de Matadepera
08 de febrer del 2021
Actualitzat el 09 de febrer a les 14:01h
Dos desconeguts van llençar dos còctels Molotov aquest dissabte a la comissaria de la Policia Local de Matadepera. Els fets van tenir lloc a dos quarts de quatre de la matinada quan dues persones van tirar els artefactes a les portes de l'edifici, que van causar danys materials de poca consideració i van provocar un petit incendi.

 
Fonts municipals contactades per LaTorre expliquen que ja s'ha denunciat l'atac, per la qual cosa la investigació dels Mossos per aclarir els fets segueix oberta i "esperen tenir-ne notícies aviat". Un vídeo compartit a xarxes per la periodista Anna Punsí, gravat per càmeres de seguretat de la zona, on es veu com els atacants llencen una de les ampolles en flames i fugen corrent, pot ser clau per a resoldre el cas.
 
En aquest sentit, des de l'Ajuntament asseguren que "es desconeix la identitat dels sospitosos" i neguen que estigui confirmada la versió d'alguns mitjans, que relacionaven aquesta acció amb l'agressió a dos agents del cos setmanes enrere durant una festa il·legal. Tot i que els elements explosius no van causar ferits, l'alcalde de Matadepera, Nil López, ha volgut mostrar "el seu suport" als efectius policials i ha "lamentat i condemnat" l'atac.