Covid-19 a les aules

Confinats per Covid-19 més de 1.500 alumnes de 33 escoles i instituts de Terrassa

La xifra de classes confinades puja fins a 73 després que no se n'hagi reincorporat cap en les últimes hores

per La torre del Palau , 5 de febrer de 2021 a les 10:30 |
73 grups escolars de 33 centres educatius de Terrassa es troben en quarantena. Això es tradueix en poc més de 1.500 alumnes confinats per casos de Covid-19 a la seva classe. La xifra, lleugerament superior als últims recomptes (54 i 69 en els dos darrers), pot veure's influida pel fet que en les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup. Després de Nadal es va arribar a les 80 classes confinades a la ciutat, i al primer trimestre, al centenar.

A secundària hi ha 28 grups confinats: quatre al Joaquima de Vedruna, tres a l'IES Torre del Palau, dos al de Can Jofresa, al Cavall Bernat, i a les escoles Tecnos i Cingle. També n'hi ha un a l'institut Les Aimerigues i al Santa Eulàlia, i al Mare de Déu del Carme, Montserrat Roig, Petit Estel-La Nova i Vedruna-Vall.


A infantil i primària hi ha almenys 42 grups: 15 al Joaquima de Vedruna, tres al Sant Llorenç del Munt, dos a l'Agustí Bartra, el Bisbat d'Ègara, al Creixen, al Vapor, al Ramon y Cajañ i l'escola Tecnos, i un a la Delta, a l'Isaac Peral, al Joan XXIII, al Josep Ventalló, a la Roda, al Licea Egara, Marià Galí, Pau Vila, Roser Capdevila, Sala i Badrinas, Sant Domènec Savio i Serra de l'Obac.

També hi ha un grup en quarantena a l'escola d'adults La Llar, a l'escola bressol de Liceo Egara i a l'escola d'educació especial Fàtima.

 

Participació