Confinats per Covid-19 més de 1.500 alumnes de 33 escoles i instituts de Terrassa

La xifra de classes confinades puja fins a 73 després que no se n'hagi reincorporat cap en les últimes hores

Redacció
05 de febrer del 2021
73 grups escolars de 33 centres educatius de Terrassa es troben en quarantena. Això es tradueix en poc més de 1.500 alumnes confinats per casos de Covid-19 a la seva classe. La xifra, lleugerament superior als últims recomptes (54 i 69 en els dos darrers), pot veure's influida pel fet que en les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup. Després de Nadal es va arribar a les 80 classes confinades a la ciutat, i al primer trimestre, al centenar.

A secundària hi ha 28 grups confinats: quatre al Joaquima de Vedruna, tres a l'IES Torre del Palau, dos al de Can Jofresa, al Cavall Bernat, i a les escoles Tecnos i Cingle. També n'hi ha un a l'institut Les Aimerigues i al Santa Eulàlia, i al Mare de Déu del Carme, Montserrat Roig, Petit Estel-La Nova i Vedruna-Vall.

A infantil i primària hi ha almenys 42 grups: 15 al Joaquima de Vedruna, tres al Sant Llorenç del Munt, dos a l'Agustí Bartra, el Bisbat d'Ègara, al Creixen, al Vapor, al Ramon y Cajañ i l'escola Tecnos, i un a la Delta, a l'Isaac Peral, al Joan XXIII, al Josep Ventalló, a la Roda, al Licea Egara, Marià Galí, Pau Vila, Roser Capdevila, Sala i Badrinas, Sant Domènec Savio i Serra de l'Obac.

També hi ha un grup en quarantena a l'escola d'adults La Llar, a l'escola bressol de Liceo Egara i a l'escola d'educació especial Fàtima.