Covid-19 a les aules

Es dispara fins a 69 la xifra de classes confinades a Terrassa per Covid-19

1.557 alumnes de 32 escoles i instituts egarencs es troben en quarantena

per La torre del Palau , 4 de febrer de 2021 a les 10:30 |
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa per casos de Covid-19 ha augmentat en les últimes hores fins a les 69. Als últims recomptes rondaven la cinquantena (aquest dimecres n'hi havia 54), però en les darreres hores no s'ha reincorporat cap classe, fet que podria influir en la tendència a l'alça.

Des de la reincorporació després de festes, el registre més alt ha estat de 80, però durant el primer semestre es va arribar al centenar de grups confinats. La mesura, actualment, afecta 1.557 alumnes de 32 escoles i instituts.


A secundària hi ha 26 grups en quarantena: a l'IES Terrassa en són sis, al Joaquima de Vedruna quatre i a l'IES Torre del Palau tres. N'hi ha dos al Cingle i a l'escola Tecnos, i un a l'IES Can Jofresa, al Cavall Bernat, al Cim, a les Aimerigues, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, al Petit Estel-La Nova, a l'IES Santa Eulàlia i al Vedruna-Vall.

A infantil i primària hi ha 40 grups confinats: 15 al Joaquima de Vedruna, tres al Sant Llorenç del Munt, dos a l'Agustí Bartra, al Bisbat d'Ègara, al Creixen, al Vapor, a l'Isaac Peral, al Ramon y Cajal i a l'escola Tecnos, i un al Joan XXIII, a la Roda, al Liceo Egara, al Marià Galí, al Pau Vila, al Sala i Badrinas, al Sant Domènec Sàvio i al Serra de l'Obac.


També hi ha una classe aïllada a l'escola d'adults La Llar, a l'escola bressol del Liceo Egara i a l'escola municipal d'educació especial Fàtima.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació