Terrassa comença l'estudi per definir l'ús del nou equipament situat a l’antiga fàbrica Saifa Keller

Encara no es coneix l'ús que es donarà a l'edifici, que es començarà a construir el 2022 amb un pressupost de 150.000 euros

Estat actual del solar ocupat per l'antiga fàbrica.
Estat actual del solar ocupat per l'antiga fàbrica. | GSV
Redacció
04 de febrer del 2021
L'Ajuntament de Terrassa ha començat l'estudi per definir els possibles usos que es donaran a l'equipament que es construirà a l'espai de l'antiga fàbrica Saifa Keller. El solar es troba al costat de la placeta d'Hepatia d'Alexandria, entre el carrer de Ramon y Cajal i l'avinguda de les Glòries Catalanes, al barri de Guadalhorce.

Es tracta d' un projecte llargament reivindicat pels veïns del Districte 3 i que ja es va sotmetre a un procés participatiu al 2018. D'aquesta manera, es reempren una partida pressupostària de 150.000 euros per encarregar el projecte, que començaria a construir-se el 2022.

En els pròxims mesos es convocarà una reunió de la Comissió de Seguiment del projecte amb els tècnics municipals per començar a treballar en les necessitats actuals i en la definició del projecte. El nou pas va ser comunicat per l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en el marc d'una reunió amb l'Associació de Veïns i Veïnes de Guadalhorce en el marc de les trobades entre Consistori i entitats per conèixer les necessitats dels barris egarencs.