Covid-19 a les aules

1.565 alumnes de 28 escoles de Terrassa es troben en quarantena per Covid-19

En les últimes hores s'han confinat 17 grups i se n'han reincorporat 20

per La torre del Palau , 3 de febrer de 2021 a les 10:00 |
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa se situa en 54. En les últimes hores s'han reincorporat 17 grups i 20 han entrat en quarantena. Segons el departament d'Educació, 1.565 alumnes de 28 centres educatius egarencs es troben aïllats.

A secundària hi ha 18 aules aïllades: quatre al Joaquima de Vedruna i a l'IES Terrassa, i un al de Can Jofresa, Cavall Bernat, el Cim, Montserrat Roig, Petit Estel-La Nova, Santa Eulàlia, Tecnos, Torre del Palau i Vedruna-Vall.


A infantil i primària en són 33: 14 al Joaquima de Vedruna, dos a l'Agustí Bartra, al Bisbat d'Ègara, a Creixen i al Vapor, i un a l'Isaac Peral, al Joan XXIII, a la Roda, al Liceo Egara, al Marià Galí, al Pau Vila, al Ramon y Cajal, al Sala i Badrinas, al Sant Domènec Savio, al Serra de l'Obac i a Tecnos. Es troben en la mateixa situació un grup de l'escola bressol La Llar, un de la llar d'infants de Liceo Egara, i un de l'escola municipal d'educació especial Fàtima.

Tornen a l'activitat presencial 17 classes


En les últimes hores s'han reincorporat 17 grups. D'aquests, set són secundària: tres de l'IES Can Roca, i un del Cavall Bernat, del Mare de Déu del Carme, del Mont Perdut i de l'IES Terrassa.

A infantil i primària recuperen l'activitat presencial 10 classes: dues a l'escola França i al Sagrat Cor, i una al Cim, al Joan XXIII, a la Nova Electra, al Liceo Egara, al Lumen i a l'escola Montserrat.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 
 

 

Participació