1.565 alumnes de 28 escoles de Terrassa es troben en quarantena per Covid-19

En les últimes hores s'han confinat 17 grups i se n'han reincorporat 20

Redacció
03 de febrer del 2021
Actualitzat el 05 de febrer a les 10:04h
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa se situa en 54. En les últimes hores s'han reincorporat 17 grups i 20 han entrat en quarantena. Segons el departament d'Educació, 1.565 alumnes de 28 centres educatius egarencs es troben aïllats.

A secundària hi ha 18 aules aïllades: quatre al Joaquima de Vedruna i a l'IES Terrassa, i un al de Can Jofresa, Cavall Bernat, el Cim, Montserrat Roig, Petit Estel-La Nova, Santa Eulàlia, Tecnos, Torre del Palau i Vedruna-Vall.

A infantil i primària en són 33: 14 al Joaquima de Vedruna, dos a l'Agustí Bartra, al Bisbat d'Ègara, a Creixen i al Vapor, i un a l'Isaac Peral, al Joan XXIII, a la Roda, al Liceo Egara, al Marià Galí, al Pau Vila, al Ramon y Cajal, al Sala i Badrinas, al Sant Domènec Savio, al Serra de l'Obac i a Tecnos. Es troben en la mateixa situació un grup de l'escola bressol La Llar, un de la llar d'infants de Liceo Egara, i un de l'escola municipal d'educació especial Fàtima.

Tornen a l'activitat presencial 17 classes

En les últimes hores s'han reincorporat 17 grups. D'aquests, set són secundària: tres de l'IES Can Roca, i un del Cavall Bernat, del Mare de Déu del Carme, del Mont Perdut i de l'IES Terrassa.

A infantil i primària recuperen l'activitat presencial 10 classes: dues a l'escola França i al Sagrat Cor, i una al Cim, al Joan XXIII, a la Nova Electra, al Liceo Egara, al Lumen i a l'escola Montserrat.