Cau dràsticament la xifra de classes confinades a Terrassa després de la tornada de 40 grups

1.500 alumnes de 26 centres educatius es troben en quarantena

Redacció
02 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:04h
La xifra de classes confinades en escoles de Terrassa per casos de Covid-19 ha caigut dràsticament després de la reincorporació de 40 grups aquest dilluns. Si divendres n'eren 83, actualment hi ha 51 aules en quarantena. La mesura afecta a 1.563 alumnes de 26 centres educatius de la ciutat, segons dades de l'Ajuntament i Educació.

A sccundària hi ha 18 classes confinades: quatre al Joaquima de Vedruna, tres a Can Roca, dos al Cavall Bernat i a l'IES Terrassa, i un al Cim, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, al Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova, a l'escola Tecnos i al Torre del Palau.

A infantil i primària, la xifra de d'aules en quarantena és de 33: n'hi ha 13 al Joaquima de Vedruna, dos al Bisbat d'Egara, al Vapor, a la França, al Joan XXIII, al Liceo Egara, i al Sagrat Cor, i un al Creixen, al Cim, a la Nova Electra, a La Roda, a la Lumen, a la Montserrat, a Pau Vila i a Ramon y Cajal. També hi ha classes aïllades a l'escola d'adults La Llar i a l'escola bressol Liceo Egara.

Es reincorporen 40 grups

A secundària es reincorporen 14 grups: quatre de l'IES Torre del Palau, dos del Santa Eulàlia, i un al Cavall Bernat, a Cingle, al Martí, al Mont Perdut, al Ramon Pont, al Sant Domènec Savio, a l'IES Terrassa i al Vedruna-Vall.

A infantil i primària recuperen l'activitat presencial 25 grups: tres de l'escola Delta, el Font de l'Alba, i Sant Llorenç del Munt, dos del Mare de Déu del Carme, el Liceo Egara i l'escola Tecnos, i un a l'Airina, l'Antoni Ubach, el Cim, l'Enxaneta, l'escola França, la Goya, la Roda, al Ramon Pont, al Ramon y Cajal i al Sagrat Cor. També torna un grup de l'escola d'educació especial L'Heura.