Covid-19 a les aules

Cau dràsticament la xifra de classes confinades a Terrassa després de la tornada de 40 grups

1.500 alumnes de 26 centres educatius es troben en quarantena

per La torre del Palau , 2 de febrer de 2021 a les 10:00 |
La xifra de classes confinades en escoles de Terrassa per casos de Covid-19 ha caigut dràsticament després de la reincorporació de 40 grups aquest dilluns. Si divendres n'eren 83, actualment hi ha 51 aules en quarantena. La mesura afecta a 1.563 alumnes de 26 centres educatius de la ciutat, segons dades de l'Ajuntament i Educació.

A sccundària hi ha 18 classes confinades: quatre al Joaquima de Vedruna, tres a Can Roca, dos al Cavall Bernat i a l'IES Terrassa, i un al Cim, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, al Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova, a l'escola Tecnos i al Torre del Palau.


A infantil i primària, la xifra de d'aules en quarantena és de 33: n'hi ha 13 al Joaquima de Vedruna, dos al Bisbat d'Egara, al Vapor, a la França, al Joan XXIII, al Liceo Egara, i al Sagrat Cor, i un al Creixen, al Cim, a la Nova Electra, a La Roda, a la Lumen, a la Montserrat, a Pau Vila i a Ramon y Cajal. També hi ha classes aïllades a l'escola d'adults La Llar i a l'escola bressol Liceo Egara.

Es reincorporen 40 grups


A secundària es reincorporen 14 grups: quatre de l'IES Torre del Palau, dos del Santa Eulàlia, i un al Cavall Bernat, a Cingle, al Martí, al Mont Perdut, al Ramon Pont, al Sant Domènec Savio, a l'IES Terrassa i al Vedruna-Vall.

A infantil i primària recuperen l'activitat presencial 25 grups: tres de l'escola Delta, el Font de l'Alba, i Sant Llorenç del Munt, dos del Mare de Déu del Carme, el Liceo Egara i l'escola Tecnos, i un a l'Airina, l'Antoni Ubach, el Cim, l'Enxaneta, l'escola França, la Goya, la Roda, al Ramon Pont, al Ramon y Cajal i al Sagrat Cor. També torna un grup de l'escola d'educació especial L'Heura.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació