cultura

Manel torna als escenaris després de cinc mesos d'inactivitat

El Centre Cultural Terrassa acull els primers dos concerts del grup de folk-pop els dies 5 i 6 de febrer

per La torre del Palau , Terrassa , 1 de febrer de 2021 a les 15:00 |

El grup de folk-pop barceloní Manel torna als escenaris aquest primer cap de setmana de febrer després d'una aturada de cinc mesos. Ho fa al Centre Cultural Terrassa, en un doble concert pels dies 5 i 6 de febrer a les 20 h. La banda presenta el seu últim àlbum Per la bona gent, el primer editat sota el seu segell, Ceràmiques Guzmán. 


Després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de Jo competeixo (2016), el novembre de 2017, Manel va posar en marxa el seu propi segell discogràfic,  Ceràmiques Guzmán, que ara dóna els seus primers fruits. El 13 de febrer també actuaran al Teatre-Auditori de Sant Cugat, amb les entrades ja exhaurides.​

En aquest disc, la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Per a més informació consulta aquest enllaç. Per a comprar entrades, clica aquí o truca al 93 519 79 30, de dilluns a dissabte de 16 a 21 h. 

 

Participació