El CEHT desenvolupa un nou pla estratègic per obrir-se a la ciutat

S'ha renovat la junta directiva i al llarg del 2021 s'aniran presentant les novetats

Centre d'Estudis Històrics de Terrassa
Centre d'Estudis Històrics de Terrassa | CEHT
Redacció
31 de gener del 2021
La junta directiva del Centre d'Estudis Històrics de Terrassa es va renovar el setembre passat, i des de llavors s'ha redactat un nou pla estratègic vertebrat en quatre eixos fonamentals: crear més activitats per Terrassa, enfortir les relacions amb la ciutat, enfortir l'eix d'educació i crear una relació més estreta i col·laborativa amb els socis i sòcies.

Al marge del ja clàssic Cicle de Conferències, que acaba el pròxim 3 de febrer, el CEHT ha programat diverses activitats que s'aniran coneixent al llarg d'aquest any. L'objectiu d'aquestes noves activitats és que tota la ciutadania pugui divertir-se i aprendre de la història de la ciutat. Pel que fa a les relacions amb la ciutat, el CEHT vol col·laborar amb altres entitats i projectes de Terrassa, així com participar en diferents comissions com el Nomenclàtor. D'altra banda, es vol donar continuïtat als tallers que el centre ha anat portant a les escoles i s'ha creat una comissió per treballar en aquest eix. Finalment, es vol crear una comunicació més participativa i fluida amb els socis, obrint espais de participació i diàleg.

La joventut i les noves incorporacions a la junta han enfortit i dotat d'una mirada diversa al CEHT. El compromís amb seguir donant visibilitat a les dones terrassenques és ferm, així com preservar la memòria històrica i el patrimoni de la ciutat.