Cinc accidents de trànsit en poc més de set hores a Terrassa

El primer va tenir lloc a tres quarts de tres de la tarda, i l'últim, poc després de les 10 del vespre

Redacció
27 de gener del 2021
La Policia Municipal va intervenir aquest dimecres en un total de cinc accidents de trànsit en poc més de set hores a diferents punts de la ciutat. El primer va tenir lloc a tres quarts de tres, quan es va produir una col·lisió entre dos turismes a la confluència del carrer del Periodista Grané amb l’avinguda de Jaume I, sense ferits.

Una hores després, a les 15.42 h, es va rebre una nova trucada informant d’un accident entre dos turismes a la cruïlla dels carrers del Marqués de Comillas i de Balmes. Els agents van realitzar l’informe d’accident i van atendre als implicats, que no van patir lesions de gravetat.

Al cap de poc més d'un quart d'hora, a les 16.10 h, es va rebre una trucada d’un ciutadà per informar que havia tingut una topada amb un altre vehicle mentre circulava pel carrer de Pau Marsal. Una dotació policial va comprovar que no hi havia ferits i va aixecar acta tècnica de l’accident.

A les tres quarts de set, el 112 va informar de l’accident d’un motorista a l’autopista C-16. Fins al lloc va acudir una patrulla de la Policia Municipal i una unitat del SEM, que va assistir al motorista ferit i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Finalment, a les 22.10 h, el 112 va informar d’un accident a la N-150 a l’alçada de la plaça de Vilardell. Una dotació de la Policia Municipal va comprovar que un motorista havia patit una caiguda fortuïta. Els agents el van atendre i van efectuar l’informe tècnic d’accident.