Terrassa ret homenatge a les víctimes de l'Holocaust en un acte simbòlic i sense públic

Aquest dimecres al vespre, la façana de l'Ajuntament i el Monument a la Dona s'il·luminaran de blauper recordar als represaliats pel nazisme

Redacció
27 de gener del 2021
Actualitzat a la 13:28h

L'atri de l'Ajuntament de Terrassa ha acollit, aquest dijous al matí, l'acte anual  d'homenatge a les víctimes de les repressió nazi. Cada 27 de gener, es commemora el Dia Internacional de Commemoració en memòria de les víctimes de l'Holocaust i de Prevenció de Crims contra la Humanitat amb motiu del en el 76è aniversari de l'alliberament d'Auschwitz.

En petit comitè i sense públic, representants dels grups municipals han participat en la lectura d'un manifest i tot seguit han encès espelmes en record de les persones represaliades. La regidora de Memòria Històrica, Ona Martínez, ha llegit el text acompanyada dels regidors Noel Duque i Jennifer Ramírez (Tot per Terrassa), Marc Armengol (PSC), David Aguinaga (Ciutadans) i Meritxell Lluís (Junts per Terrassa).

Dins dels mateixos actes de commemoració, aquest dimecres al vespre, la façana de l'Ajuntament de Terrassa i l'escultura de la Dona Treballadora s'il·luminaran de color blau en record a totes les víctimes del nazisme.