Més de 1.500 alumnes de 30 escoles de Terrassa segueixen en quarantena per casos de Covid-19

En dos dies s'han desconfinat almenys 51 aules, però n'hi ha 65 de tancades

Redacció
27 de gener del 2021
La xifra de classes confinades a Terrassa ha passat de 68 a 65 en les últimes hores. Abans del cap de setmana, es va arribar a un pic de 80, un dels més alts des de l'inici del curs. A hores d'ara, la mesura afecta 1.505 alumnes de 30 centres educatius de la ciutat

A secundària hi ha almenys 20 grups confinats: quatre a l'IES Torre del Palau, tres al de Can Roca, dos al Cingle, i al Mont Perdut, i un a l'escola Martí, al Joaquima de Vedruna, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, al Petit Estel-La Nova, al Santa Eulàlia, al Domènec Sàvio i a l'IES Terrassa.

A infantil i primària, la xifra augmenta fins a les 44 aules aïllades: n'hi ha tres al Font de lAlba, a l'escola Delta i al Sagrat Cor, dos a l'Agustí Bartra, al Cim, al Joan XXIII, a la Nova Electra, al Liceo Egara, al Mare de Déu del Carme, a la Tecnos i a Sant Llorenç del Munt, i un a l'Airina, a l'Antoni Ubach, al Bisbat d'Ègara, l'Enxaneta, l'escola França, al Goya, al Ramon Pont i al Roser Capdevila.

Es reincorporen 21 grups

En les últimes 24 hores s'han reincorporat a l'activitat presencial 21 grups. A secundària en són 10 10:quatre de Vedruna-Vall, dos del Cim, i un de Can Jofresa, del Goya, Nicolau Copèrnic i IES Terrassa.

A infantil i primària n'hi ha nou: tres al Vedruna-Vall, i un al Bisbat d'Ègara, al Vallès, a l'Enxaneta, al Gresol, al Sagrat Cor i Sant Josep. També torna un grup de l'escola bressol Pessigolles i un de l'Oreneta. A l'anterior recompte havien tornat a l'escola 30 classes , pel que en 48 hores s'han desconfinat 51 grups escolars.