Trànsit

Es reobre al trànsit un carrer de Castellbisbal tancat tres anys per un ensorrament

L'Ajuntament ha acabat les obres al carrer de la Metal·lúrgia, assumint-ne el cost total

per La torre del Palau, Castellbisbal | 27 de gener de 2021 a les 12:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El carrer de la Metal·lúrgia del polígon industrial Sant Vicenç de Castellbisbal torna a estar obert a la circulació de vehicles. Després de gairebé tres anys, l'Ajuntament ha acabat les obres pel mur de contenció que sosté el pont que travessa la via del tren i que va caure a causa d'una esllavissada de terres.

L'Ajuntament ha assumit el cost econòmic de les obres, tot i que considera que és competència d'ADIF. És per això que el govern municipal ha interposat un recurs contenciós administratiu a l'empresa ferroviària, davant la seva inacció. El cost total de les obres ha ascendit a 158.358,44 euros entre la redacció del projecte, la direcció i l'execució i el permís per entrar als terrenys d'ADIF per poder dur a terme la reparació.


En el recurs contenciós administratiu presentat, el consistori demana que se li retornin tots els diners invertits en les obres, ja que consideren que la preservació i el manteniment del mur és competència de l'empresa i no del municipi. 

 

Participació