ocupació

Els emprenedors de projectes amb valor social podran obtenir préstecs econòmics sense interessos

L'Ajuntament de Terrassa i la Fundació ASCA col·laboren per oferir finançament a projectes que creïn ocupació digna

per La torre del Palau, 27 de gener de 2021 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Terrassa i la Fundació Acció Solidària Contra l'Atur (ASCA), han signat un conveni de quatre anys per finançar projectes emprenedors amb valor social que creïn ocupació digna.

ASCA ajuda a persones en situació d'atur amb la concessió de préstecs sense interessos perquè puguin fer autoocupació. A més, també atorga ajudes a persones o col·lectius que tinguin present un projecte de negoci viable. Segons el regidor d'Economia Social i Innovació de l'Ajuntament de Terrassa, Pep Forn, "aquest nou conveni permetrà que persones i entitats que no poden obtenir ajudes de la banca tradicional, si ho aconsegueixin a través d'ASCA".


El Servei d'Emprenedoria i Economia Social de l'Ajuntament de Terrassa presentarà aquells projectes que hagin estat analitzats i puguin complir els següents dos paràmetres: han de ser projectes tècnicament viables i que comptin amb l'autorització expressa dels titulars i no poden haver trobat finançament previ a les entitats bancàries tradicionals. Tots aquells projectes que siguin presentats per part de l'ajuntament, aniran acompanyats d'una presentació que expliqui els motius de l'elecció, perquè ASCA pugui escollir els que gaudiran dels préstecs.

Les persones o entitats que puguin estar interessades a obtenir les ajudes es poden adreçar al Servei d'Emprenedoria i Economia Social de l'Ajuntament de Terrassa a través d'aquest mail: emprenedoria@terrassa.cat 

 

Participació