covid-19 a les aules

Cau la xifra de grups escolars confinats a Terrassa després de la reincorporació de 30 classes

Més de 1.300 alumnes de 28 escoles continuen en quarantena

per La torre del Palau , 26 de gener de 2021 a les 10:00 |
la xifra de classes confinades a Terrassa per casos de Covid-19 ha minvat considerablement durant el cap de setmana. Si a l'últim recompte n'hi havia 80, aquest dilluns en són 68, una xifra alta, però que se situa a la mitjana del primer trimestre. A la caiguda hi pot influir el retorn a l'activitat presencial de 30 aules en les darreres 24 hores. Segons educació, hi ha aïllats 1311 alumnes de 28 centres educatius.

Segons l'últim recompte de l'Ajuntament de Terrassa, a secundària hi ha 23 grups. N'hi ha quatre al Vedruna-Vall, tres a l'IES Torre del Palau, dos al Cingle, al Cim, a l'IES Terrassa i al Mont Perdut, i un a Can Jofresa, al Martí Goya, a Joaquima de Vedruna, Mare de Déu del Carme, Montserrat Roig, Nicolau Copèrnic i Sant Domènec Sàvio.


A infantil i primària, la xifra s'eleva fins a 43 classes en quarantena: n'hi ha 11 al Joaquima de Vedruna, quatre al Sagrat Cor, tres al Vedruna-Vall, dos a l'Agustí Bartra, al Bisbat d'Ègara, a Delta, Enxaneta, Mare de Déu del Carme, Liceo Egara, Sant Llorenç del Munt i a la Tecnos, i un al Cim, al Vallès, a l'escola França, a Goya, Gresol, Ramon Pont, Roser Capdevila i a Sant Josep.

Es reincorporen 30 grups


En les últimes 24 hores s'han incorporat 30 grups: són 16 de secundària (tres de l'IES Santa Eulàlia, dos de l'IES Blanxart, l'IES Terrassa, l'IES Torre del Palau, i un del Cavall Bernat, Cultura Pràctica, Ègara, Gresol, Joaquima de Vedruna, Les Aimerigues i Sagrat Cor) .

La resta, són d'infantil i primària: n'hi ha tres al Mare de Déu del Carme, dos a l'Escola Pia i a Sant Llorenç del Munt, i un a l'escola Airina, al Bisbat d'Ègara, al Joan XXIII, a la Nova Electra, al Montserrat i al Sant Josep. 

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


2

 

Participació