Cau la xifra de grups escolars confinats a Terrassa després de la reincorporació de 30 classes

Més de 1.300 alumnes de 28 escoles continuen en quarantena

Redacció
26 de gener del 2021
la xifra de classes confinades a Terrassa per casos de Covid-19 ha minvat considerablement durant el cap de setmana. Si a l'últim recompte n'hi havia 80, aquest dilluns en són 68, una xifra alta, però que se situa a la mitjana del primer trimestre. A la caiguda hi pot influir el retorn a l'activitat presencial de 30 aules en les darreres 24 hores. Segons educació, hi ha aïllats 1311 alumnes de 28 centres educatius.

Segons l'últim recompte de l'Ajuntament de Terrassa, a secundària hi ha 23 grups. N'hi ha quatre al Vedruna-Vall, tres a l'IES Torre del Palau, dos al Cingle, al Cim, a l'IES Terrassa i al Mont Perdut, i un a Can Jofresa, al Martí Goya, a Joaquima de Vedruna, Mare de Déu del Carme, Montserrat Roig, Nicolau Copèrnic i Sant Domènec Sàvio.

A infantil i primària, la xifra s'eleva fins a 43 classes en quarantena: n'hi ha 11 al Joaquima de Vedruna, quatre al Sagrat Cor, tres al Vedruna-Vall, dos a l'Agustí Bartra, al Bisbat d'Ègara, a Delta, Enxaneta, Mare de Déu del Carme, Liceo Egara, Sant Llorenç del Munt i a la Tecnos, i un al Cim, al Vallès, a l'escola França, a Goya, Gresol, Ramon Pont, Roser Capdevila i a Sant Josep.

Es reincorporen 30 grups

En les últimes 24 hores s'han incorporat 30 grups: són 16 de secundària (tres de l'IES Santa Eulàlia, dos de l'IES Blanxart, l'IES Terrassa, l'IES Torre del Palau, i un del Cavall Bernat, Cultura Pràctica, Ègara, Gresol, Joaquima de Vedruna, Les Aimerigues i Sagrat Cor) .

La resta, són d'infantil i primària: n'hi ha tres al Mare de Déu del Carme, dos a l'Escola Pia i a Sant Llorenç del Munt, i un a l'escola Airina, al Bisbat d'Ègara, al Joan XXIII, a la Nova Electra, al Montserrat i al Sant Josep. 

2