Terrassa crea un canal d'informació a Whatsapp per a la gent gran

Les farmàcies de la ciutat col·laboraran en difondre el projecte amb cartells i donant informació

Whatsapp
Whatsapp | Adrià Costa
Redacció
26 de gener del 2021
L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Promoció de la Gent Gran, obre aquest mes de gener un nou canal d'informació a WhatsApp per a la gent gran de la ciutat. Es tracta de crear grups de difusió a l'aplicació per informar les persones grans de les activitats que puguin ser del seu interès.

La creació del canal coincideix amb un replantejament del programa Activa el +60, per tal d'adaptar-lo a l'actual situació sanitària. La regidora de Gent Gran, Mònica Polo, explica que "no és viable un programa com abans, ni podem fer plans sense saber com evolucionarà la situació. Mentrestant utilitzarem aquest nou canal per informar de tot allò que pugui ser interessant per la gent gran".

A partir d'aquest dilluns, qualsevol persona de 60 anys o més interessada a rebre informació al seu mòbil sobre diferents activitats pot trucar al 606457140, de dilluns a dijous de 9 a 13 h. També hi ha l'opció de donar-se d'alta omplint aquest formulari.

Les farmàcies de la ciutat col·laboraran amb el consistori per tirar endavant aquest projecte, a través d'elements visuals que serviran d'informació per la gent gran. La regidora Mònica Polo destaca que "les farmàcies són un servei bàsic i essencial on les persones grans troben professionals que les orienten". A més, el personal de les farmàcies ha rebut informació per tal de poder-la traslladar a la gent gran.