Detingut a Terrassa per atracar una peixateria amb un ganivet i endur-se el diners de la caixa

La policia va localitzar el sospitós poc després en un bar amb 800 euros a la butxaca

Redacció
25 de gener del 2021
Agents de la Policia Municipal de Terrassa van detenir el passat dijous el presumpte autor d'un robatori amb intimidació en una peixateria del carrer del Tibidabo, al barri de les Arenes. Els fets es van produir el mateix dia, a tres quarts d'una del migdia, quan un home va entrar a l'establiment amb un ganivet i va amenaçar la dependenta fins que li va donar tots els diners que hi havia a la caixa.

L'assaltant va fugir, però amb les dades proporcionades a la policia, es va iniciar una batuda per les immediacions del lloc dels fets. Finalment, una de les tres patrulles que participava a la cerca va localitzar en un bar de la zona una persona que coincidia amb la descripció facilitada, i que la víctima va reconèixer.

Els agents el van detenir i l'acusat va ser traslladat a les dependències policials, on se li van requisar 790 euros que duia a sobre, però sense trobar el ganivet. Poques hores després, a les quatre de la tarda, la policia egarenca va rebre una trucada des del bar on s’havia localitzat al presumpte autor, comunicant que s’havia trobat el ganivet al bany de l’establiment. Una unitat de la Policia Municipal va intervenir l’arma. El detingut va ser posat a disposició judicial i va decretar-se el seu ingrés a presó.