Urbanisme

Talls de trànsit per obres de millora als carrers del Nord i Societat

Les alteracions es prolongaran d'aquest dilluns 25 al 31 de gener al carrer del Nord i de l'1 al 21 de febrer al carrer de la Societat

per La torre del Palau, Terrassa | 25 de gener de 2021 a les 11:00 |
Carrer de la Societat de Terrassa. | GSV
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El carrer del Nord i el carrer de la Societat de Terrassa comencen aquest dilluns les obres de millora del paviment asfàltic. Des d'aquest dilluns, dia 25, fins al 31 de gener, es comença la fase u. Es tallarà i es desviarà el trànsit al carrer del Nord, entre els carrers de la Societat i de la Mina.


A partir de l'1 de febrer i fins al 21 del mateix mes, comença la fase dos. Es tallarà i es desviarà el trànsit al carrer del Nord, entre el passeig Vint-i-dos de Juliol i el carrer de la Societat; i carrer Societat, entre els carrers de Sant Ignasi i de la Creu Gran. La fase dos provocarà afectacions a les línies d'autobusos L3, L6 i L7, que tindran recorreguts alternatius pel passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer de Salmeron.

Està previst que a finals de febrer s'inicien les obres de la fase 3, i pròximament s'anunciaran els talls de trànsit i les afectacions que comportarà.

 

Participació