Les escoles de Terrassa tenen ja 80 classes confinades

Hi ha 1.300 alumnes i professors de la ciutat en quarantena

Redacció
22 de gener del 2021
Actualitzat a les 16:48h
El registre de classes confinades a les escoles i instituts de Terrassa no té aturador. Aquest divendres la xifra arribava als vuitanta grups aïllats per casos de Covid-19. La segona setmana de curs del 2021 va començar amb 40 aules aïllades, però el fet que cap hagi tornat encara a la presencialitat, ha fet augmentar sense control el registre. Segons Educació, la mesura afecta a 1.287 alumnes i professors de 32 centres educatius.

32 escoles i instituts amb grups confinats

A secundària hi ha 39 grups: quatre al Vedruna-Vall, i als IES Santa Eulàlia i Terrassa, dos al Blanxart, Can Jofresa, Cingle, El Cim, al Joaquima de Vedruna, al Mont Prdut, a Nicolau Copèrnic, Sagrat Cor al Torre del Palau, i un al Cavall Bernat, Cultura Pràctica, Escola Pia, Goya, Grèsol, Les Aimerigues, Mare de Déu del Carme i Montserrat Roig.

A infantil i primària hi ha 35 grups: quatre al Vedruna Vall i al Mare de Déu del Carme, tres a l'Escola Pia i al Vallès, i dos a l'Airina, al Bisbat d'Ègara, al Montserrat, al Sagrat Cor, al Sant Josep, al Sant Llorenç del Munt, al Liceo Egara, i un al Delta, a l'Enxaneta, i a la Nova Electra, al Goya, al Gresol, al Joan XXIII i al Roser Capdevila.

També hi ha un grup a les escoles bressols Petit Arc de Sant Martí, Pessigolles, Giravolt i L'Oreneta, així com a l'escola d'adults La Llar i a l'escola d'educació especial L'Heura.