Covid-19 a les aules

Les escoles de Terrassa tenen ja 80 classes confinades

Hi ha 1.300 alumnes i professors de la ciutat en quarantena

per La torre del Palau , 22 de gener de 2021 a les 10:00 |
El registre de classes confinades a les escoles i instituts de Terrassa no té aturador. Aquest divendres la xifra arribava als vuitanta grups aïllats per casos de Covid-19. La segona setmana de curs del 2021 va començar amb 40 aules aïllades, però el fet que cap hagi tornat encara a la presencialitat, ha fet augmentar sense control el registre. Segons Educació, la mesura afecta a 1.287 alumnes i professors de 32 centres educatius.

32 escoles i instituts amb grups confinats


A secundària hi ha 39 grups: quatre al Vedruna-Vall, i als IES Santa Eulàlia i Terrassa, dos al Blanxart, Can Jofresa, Cingle, El Cim, al Joaquima de Vedruna, al Mont Prdut, a Nicolau Copèrnic, Sagrat Cor al Torre del Palau, i un al Cavall Bernat, Cultura Pràctica, Escola Pia, Goya, Grèsol, Les Aimerigues, Mare de Déu del Carme i Montserrat Roig.


A infantil i primària hi ha 35 grups: quatre al Vedruna Vall i al Mare de Déu del Carme, tres a l'Escola Pia i al Vallès, i dos a l'Airina, al Bisbat d'Ègara, al Montserrat, al Sagrat Cor, al Sant Josep, al Sant Llorenç del Munt, al Liceo Egara, i un al Delta, a l'Enxaneta, i a la Nova Electra, al Goya, al Gresol, al Joan XXIII i al Roser Capdevila.

També hi ha un grup a les escoles bressols Petit Arc de Sant Martí, Pessigolles, Giravolt i L'Oreneta, així com a l'escola d'adults La Llar i a l'escola d'educació especial L'Heura.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació