S'eleva a 74 la xifra de classes confinades a Terrassa per casos de Covid-19

Des que el 13 de gener entrés en quarantena el primer grup escolar, el registre no ha parat de pujar

Redacció
21 de gener del 2021
Actualitzat el 22 de gener a les 12:08h
La xifra de grups escolars confinats per casos de Covid-19 a Terrassa continua pujant sense aturador. La primera classe es va confinar el 13 de gener, i el registre ha anat augmentant passant pels 40 i els 58 grups dels últims recomptes. Després que en les últimes hores s'hagin aïllat 16 grups més, actualment en són 74. El fet que cap grup dels confinats hagi retornat a l'activitat presencial pot influenciar en aquest repunt.

Segons dades d'educació, la mesura afecta uns 1.300 alumnes de 36 escoles. El pic del primer trimestre va ser d'un centenar de classes en quarantena i prop de 3.000 alumnes.

A secundària hi hauria 36 grups: quatre al Vedruna-Vall i a l'IES Santa Eulàlia, tres a l'IES Terrassa, dos al Blanxart, Can Jofresa, Sagrat Cor, Torre del Palau, Joaquima de Vedruna, Nicolau Copèrnic i Mont Perdut, i un al Cavall Bernat, Cingle, Cultura Pràctica, Ègara, El Cim, Escola Pia, Goya, Gresol, Les Aimerigues, Mare de Déu del Carme i al Montserrat Roig.

A infantil i primària en són 32: quatre al Mare de Déu del Carme i al Vedruna Vall, tres a l'Escola Pia i el Vallès, i dos al Bisbat d'Ègara, a l'Airina, Sagrat Cor, Sant Josep i Sant Llorenç del Munt, i un a l'Enxaneta, al Goya, a Gresol Joan XXIII, la Nova Electra i al Roser Capdevila.

També hi ha un grup a les escoles bressol Petit Arc de Sant Martí, Pessigolles, Giravolt i Oreneta, així com a l'escola d'adults La llar i a l'escola d'educació especial L'Heura.