covid-19 a les aules

S'eleva a 74 la xifra de classes confinades a Terrassa per casos de Covid-19

Des que el 13 de gener entrés en quarantena el primer grup escolar, el registre no ha parat de pujar

per La torre del Palau , 21 de gener de 2021 a les 10:00 |
La xifra de grups escolars confinats per casos de Covid-19 a Terrassa continua pujant sense aturador. La primera classe es va confinar el 13 de gener, i el registre ha anat augmentant passant pels 40 i els 58 grups dels últims recomptes. Després que en les últimes hores s'hagin aïllat 16 grups més, actualment en són 74. El fet que cap grup dels confinats hagi retornat a l'activitat presencial pot influenciar en aquest repunt.

Segons dades d'educació, la mesura afecta uns 1.300 alumnes de 36 escoles. El pic del primer trimestre va ser d'un centenar de classes en quarantena i prop de 3.000 alumnes.


A secundària hi hauria 36 grups: quatre al Vedruna-Vall i a l'IES Santa Eulàlia, tres a l'IES Terrassa, dos al Blanxart, Can Jofresa, Sagrat Cor, Torre del Palau, Joaquima de Vedruna, Nicolau Copèrnic i Mont Perdut, i un al Cavall Bernat, Cingle, Cultura Pràctica, Ègara, El Cim, Escola Pia, Goya, Gresol, Les Aimerigues, Mare de Déu del Carme i al Montserrat Roig.

A infantil i primària en són 32: quatre al Mare de Déu del Carme i al Vedruna Vall, tres a l'Escola Pia i el Vallès, i dos al Bisbat d'Ègara, a l'Airina, Sagrat Cor, Sant Josep i Sant Llorenç del Munt, i un a l'Enxaneta, al Goya, a Gresol Joan XXIII, la Nova Electra i al Roser Capdevila.


També hi ha un grup a les escoles bressol Petit Arc de Sant Martí, Pessigolles, Giravolt i Oreneta, així com a l'escola d'adults La llar i a l'escola d'educació especial L'Heura.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació