Política

Jordi Noguera lidera la nova executiva local de JxCat a Terrassa

Els afiliats del partit han escollit per àmplia majoria l'equip que els representarà a Terrassa

per La torre del Palau , Terrassa, 20 de gener de 2021 a les 15:00 |
Jordi Noguera, nou coordinador de JxCat Terrassa | JXcat Terrassa
Jordi Noguera és l'escollit per liderar la nova executiva local de JxCat a Terrassa, després d'obtenir un ampli suport dels afiliats al partit -91,07%-, en les eleccions telemàtiques celebrades el 18 i 19 de gener. El seu equip està format per 12 persones més provinents de diferents sectors de la societat civil i dels entorns de diversos partits polítics.

La cara visible de l'executiva, Jordi Noguera, explica que l'objectiu principal és "reforçar la presència de Junts a Terrassa, començant per les pròximes eleccions al Parlament". A més, Noguera ha explicat que davant la delicada situació econòmica i sanitària del moment, Junts "ha de proposar solucions pels terrassencs i estar al seu costat". No obstant això, el líder de JxCat de Terrassa també ha volgut deixar clar que el seu partit "té un compromís ferm amb el camí iniciat l'1 d'octubre cap a la República Catalana".


Noguera defineix el seu equip com "ampli, divers, format per gent que coneix a fons la ciutat i preparat per encarar els nous reptes del moment polític". A més, afegeix que "la nova executiva és un reflex de l'esperit fundacional de JxCat". Carlos Fernández serà el responsable d'organització, Montserrat Caupena s'ocuparà dels afiliats, Lluïsa Romero s'encarregarà de la Política Municipal i Julio Díaz serà el responsable de comunicació, tots ells acompanyats per vuit vocals més.

 

Participació