Ja són quatre els detinguts per l'agressió als policies que van aturar una festa il·legal a Matadepera

El jutge ha decretat quatre mesos de presó per les dues persones arrestades dissabte al lloc dels fets

Els Mossos van intervenir aquest dissabte a Matadepera per detenir dues persones per l'agressió a dos policies locals.
Els Mossos van intervenir aquest dissabte a Matadepera per detenir dues persones per l'agressió a dos policies locals. | ACN
19 de gener del 2021
Actualitzat el 20 de gener a les 16:17h
Els Mossos han detingut dues persones més amb relació a l'agressió a dos policies locals que van aturar una festa il·legal aquest dissabte a Matadepera.  Segons ha pogut saber LaTorre, el doble arrest es va produïr aquest dilluns a la tarda i se suma a les dues detencions que es van practicar al mateix lloc dels fets. Tal com confirmen fonts policials, totes quatre s'han efectuat per un presumpte atemptat contra l'autoritat.

Pels dos homes arrestats durant el transcurs de la festa, el jutge ha decretat quatre mesos de presó, tal com han assegurat fonts de l'Ajuntament de Matadepera a aquest mitjà. La pena es va conèixer aquest dilluns després d'un judici ràpid als Jutjats de Terrassa. Els altres dos ja han passat a disposició judicial aquest dimarts a l'espera de la decisió del magistrat.

Una vintena d'assistents

Els fets van passar dissabte abans de la mitjanit en un domicili de la plaça de les Acàcies on es feia una celebració il·legal. Fins al lloc s'hi va desplaçar una patrulla de la policia local que havia estat advertida per uns veïns dels aldarulls i sorolls que sentien.

La vintena d'assistents van fer cas omís dels agents i els van agredir fins al punt que van haver de ser traslladats a un centre hospitalari. Davant d'això, la policia local va demanar suport als Mossos d'Esquadra i va detenir dues persones per un presumpte delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

També hi ha dos imputats més i 11 persones denunciades per incomplir les restriccions per frenar la Covid-19. Aquest diumenge, els dos agents van ser donats d'alta. L'alcalde de Matadepera, Nil López, va assegurar que la policia "ja havia advertit als propietaris de la casa en anteriors setmanes per altres festes".