Es dispara la xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa: n'hi ha 39 més que fa una setmana

Hi ha 22 escoles i instituts afectats per la mesura

Redacció
19 de gener del 2021
Actualitzat el 20 de gener a les 11:16h
Si ara fa una setmana es registrava el primer grup confinat per Covid-19 a Terrassa després de les vacances de Nadal, aquest dimarts ja en són 40. La mesura afecta 22 escoles, segons dades proporcionades per fonts municipals.

A secundària hi ha 17 grups escolars: dos al Joaquima de Vedruna, al Sagrat Cor, i als IES Santa Eulàlia i Terrassa, així com un al Blanxart, a Can Jofresa, al Cavall Bernat, a Cultura Pràctica, a l'Escola Pia, al Mare de Déu del Carme, al Mont Perdut i al Nicolau Copèrnic.

A infantil i primària en són 19: n'hi ha quatre al Mare de Déu del Carme, tres a l'Escola Pia, dos al Vallès, al Montserrat i al Sant Llorenç del Munt, i un a l'Airina al Bisbat d'Ègara, al Sagrat Cor i al Vedruna Vall. També hi ha una classe confinada a les escoles bressol Petit Arc de Sant Martí i Giravolt, així com a l'escola d'adults La Llar i a l'escola d'educació especial L'Heura.

Durant el primer trimestre les xifres de classes en quarantena van ser canviants i van oscil·lar entre la vintena i gairebé el centenar de classes confinades per positius a les aules. La segona setmana de curs ja es van sobrepassar la vintena de classes, i a finals d'octubre es va arribar a les 95. A mitjans de desembre, la xifra va caure per sota de vint per primer cop, però abans de les vacances de Nadal se'n va tornar a enfilar.