Covid-19 a les aules

Es dispara la xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa: n'hi ha 39 més que fa una setmana

Hi ha 22 escoles i instituts afectats per la mesura

per La torre del Palau , 19 de gener de 2021 a les 10:00 |
Si ara fa una setmana es registrava el primer grup confinat per Covid-19 a Terrassa després de les vacances de Nadal, aquest dimarts ja en són 40. La mesura afecta 22 escoles, segons dades proporcionades per fonts municipals.

A secundària hi ha 17 grups escolars: dos al Joaquima de Vedruna, al Sagrat Cor, i als IES Santa Eulàlia i Terrassa, així com un al Blanxart, a Can Jofresa, al Cavall Bernat, a Cultura Pràctica, a l'Escola Pia, al Mare de Déu del Carme, al Mont Perdut i al Nicolau Copèrnic.


A infantil i primària en són 19: n'hi ha quatre al Mare de Déu del Carme, tres a l'Escola Pia, dos al Vallès, al Montserrat i al Sant Llorenç del Munt, i un a l'Airina al Bisbat d'Ègara, al Sagrat Cor i al Vedruna Vall. També hi ha una classe confinada a les escoles bressol Petit Arc de Sant Martí i Giravolt, així com a l'escola d'adults La Llar i a l'escola d'educació especial L'Heura.

Durant el primer trimestre les xifres de classes en quarantena van ser canviants i van oscil·lar entre la vintena i gairebé el centenar de classes confinades per positius a les aules. La segona setmana de curs ja es van sobrepassar la vintena de classes, i a finals d'octubre es va arribar a les 95. A mitjans de desembre, la xifra va caure per sota de vint per primer cop, però abans de les vacances de Nadal se'n va tornar a enfilar.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació