Terrassa cedeix a Prodis la gestió del bar «Els Telers», on treballaran persones amb capacitats diverses

A través d'aquest projecte d'inclusió, l'establiment oferirà menú de migdia i servei de cafeteria a preus assequibles

Vista exterior de l'edifici "Els Telers", al carrer de Sant Leopold.
Vista exterior de l'edifici "Els Telers", al carrer de Sant Leopold. | GSV
Redacció
19 de gener del 2021
Actualitzat a les 10:19h
L'Ajuntament de Terrassa ha cedit a la Fundació Prodis la gestió del servei de bar i restaurant de l'edifici Els Telers, situat al carrer de Sant Leopold. L'entitat beneficiària hi donarà feina a persones amb capacitats diverses per desenvolupar-hi un projecte de formació i inserció laboral, com ja ha fet a La Trama i a la Coral dels Amics.

Es tracta d'un edifici on hi ha el casal municipal de Gent Gran Anna Murià, així com l'Oficina d'informació a la Gent Gran. El local donarà servei de restaurant i cafeteria als usuaris d'aquests equipaments, així com als residents de l'edifici i a la resta de la ciutadania. A causa de la situació sanitària, l'establiment començarà obrint en horari de matí (fins a les 9.30 h) i de migdia (fins a les 16.30 h)

Amb relació a la sinergia entre persones amb malalties mentals i les persones de la tercera edat, la regidora de Gent Gran, Mònica Polo, ha destacat "l'oportunitat que representa aquesta col·laboració per seguir avançant cap a una societat més inclusiva i amb més oportunitats per a tothom".

A més, ha assegurat que l'espai passa de ser "un espai rutinari de bar i restaurant a un espai de formació i interrelació entre dos col·lectius". La presidenta de Prodis, Maise Balsells, ha afirmat que l'entitat "està encantada de col·laboracions com aquesta per seguir formant professionalment" als seus usuaris.

El servei oferirà un menú de migdia, entrepans, pastes i pastissos, a més del servei de cafeteria, amb productes de qualitat a preus assequibles. També s'oferirà la possibilitat de cobrir esdeveniments i càterings, a més de comandes a domicili.