Covid-19 a les aules

S'eleva a 12 la xifra de classes confinades a Terrassa després de les vacances de Nadal

Hi ha 11 centres educatius afectats,10 amb un grup i un amb dos

per La torre del Palau , 15 de gener de 2021 a les 11:00 |
La xifra de grups escolar de Terrassa confinats per casos de Covid-19 és aquest divendres de 12. En la primera setmana d'activitat després de les vacances de Nadal, el nombre ha anat pujant d'un el dimarts, a set el dimecres, per acabar aquest dijous amb el registre actual. La mesura afecta 11 centres, 10 dels quals amb només un grup.

A secundària hi ha quatre grups aïllats: un al Cultura Pràctica, un a l'Escola Pia, un a la Mare de Déu del Carme i un altre a l'IES Terrassa.


A infantil i primària en són cinc: un a l'Escola Pia, un altre al Joan XXIII, un al Mare de Déu del Carme, un al Montserrat i un altre al Sagrat Cor.

Una classe de l'escola bressol Petit Arc de Sant Martí, una altra de l'escola bressol Giravolt i un de l'escola d'adults La Llar també han entrat en quarantena després de detectar-s'hi casos de Covid-19.


Abans de les vacances de Nadal, 27 grups confinats

El 21 de desembre es va acabar l'activitat escolar amb 27 aules aïllades a la ciutat. Durant el primer trimestre les xifres van ser canviants i van oscil·lar entre la vintena i gairebé el centenar de classes confinades per positius a les aules. La segona setmana de curs ja es van sobrepassar la vintena de classes, i a finals d'octubre es va arribar a les 95. A mitjans de desembre, la xifra va caure per sota de vint per primer cop, però abans de les vacances de Nadal se'n va tornar a enfilar.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


[mapaescles]

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació