L'Ajuntament de Terrassa fa pública la convocatòria per les subvencions de projectes, activitats i serveis de 2021

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 14 de gener

Redacció
15 de gener del 2021
Els projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social que ho vulguin, poden presentar a partir d'avui a l'Ajuntament de Terrassa la sol·licitud per les subvencions del 2021. El termini s'allarga fins el dia 14 de febrer. 

L'Ajuntament de Terrassa vol, d'aquesta manera, fer costat a les entitats que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi. Els projectes, activitats o serveis que estiguin interessats en sol·licitar la subvenció podran trabar més informació en aquest enllaç. Les fitxes específiques on es pot consultar els diferents àmbits d'activitat pels quals es pot optar a subvenció es poden trobar aquí

Per tal de donar a conèixer la convocatòria i ajudar a les entitats, el govern municipal ha organitzat dues sessions informatives online, que requereixen inscripció prèvia. Tindran lloc el dimarts 26 de gener, de 10 a 12 h i el dimecres 27 de gener, de 18 a 20h. Aquí pots omplir el formulari d'inscripció.