Covid-19 a les aules

S'eleva a set la xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa

Al primer recompte de la setmana només hi havia un grup escolar confinat

per La torre del Palau , 14 de gener de 2021 a les 10:00 |
Si aquest dimarts LaTorre es feia ressò de l'entrada en quarantena del primer grup escolar a Terrassa després de les vacances de Nadal, en el segon recompte de la setmana, la xifra s'enfila fins a les set.

Es tracta de tres classes de secundària (Escola Pia, Mare de Déu del Carme, IES Terrassa), tres d'infantil i primària (Escola Pia, Joan XXIII i Sagrat Cor), i un de l'escola bressol Petit Arc de Sant Martí.


El 21 de desembre es va acabar l'activitat escolar amb 27 aules aïllades a la ciutat. Durant el primer trimestre les xifres van ser canviants i van oscil·lar entre la vintena i gairebé el centenar de classes confinades per positius a les aules.

La segona setmana de curs ja es van sobrepassar la vintena de classes, i a finals d'octubre es va arribar a les 95. A mitjans de desembre, la xifra va caure per sota de vint per primer cop, però abans de les vacances de Nadal se'n va tornar a enfilar.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació