FOTOS Denuncien que joves han arrancat un banc d'un parc de Terrassa «per fumar porros uns davant dels altres»

L'espai va aparèixer vandalitzat aquest cap de setmana

1200_1610466617ErhaAKeXIAAEZSW
1200_1610466617ErhaAKeXIAAEZSW | Cedida
12 de gener del 2021
Un dels bancs del parc de la Serra de Galliners, a tocar de la pista poliesportiva del barri de Can Parellada de Terrassa, ha aparegut aquest cap de setmana arrencat de la seva posició original i situat davant per davant d'un altre element d'aquestes característiques.

Tal com ha explicat un veí del barri a LaTorre, es tracta d'un acte de vandalisme comès per un grup de joves que es troba sovint a l'espai amb l'objectiu de "poder fumar porros un davant dels altres". En unes fotografies compartides a Twitter es pot comprovar com un dels bancs ha estat arrencat i mogut.

Segons la mateixa font, els veïns sospiten que l'acte vandàlic va tenir lloc durant la nit de dissabte a diumenge. Al carrer d'Holanda i a la plaça Joan Santamaria i als seus voltants, expliquen, hi abunden "els incívics i fumadors de porros", els quals "causen molèsties i embruten" des d'abans de la pandèmia. Tot i això, asseguren que el confinament "no ha fet minvar aquesta situació" i demanen més presència policial al barri.
 

Estat actual de l'espai, després de patir l'atac vandàlic. Foto: Cedida


En els últims mesos, han estat diverses les ocasions en què veïns d'aquest barri de Terrassa han denunciat actes vandàlics, inseguretat i la freqüent celebració de "botellots", sense que la Policia Municipal de Terrassa actuï de manera "efectiva".