vandalisme

FOTOS Denuncien que joves han arrancat un banc d'un parc de Terrassa «per fumar porros uns davant dels altres»

L'espai va aparèixer vandalitzat aquest cap de setmana

per Marc Solé , 12 de gener de 2021 a les 19:00 |
Un dels bancs del parc de la Serra de Galliners, a tocar de la pista poliesportiva del barri de Can Parellada de Terrassa, ha aparegut aquest cap de setmana arrencat de la seva posició original i situat davant per davant d'un altre element d'aquestes característiques.


Tal com ha explicat un veí del barri a LaTorre, es tracta d'un acte de vandalisme comès per un grup de joves que es troba sovint a l'espai amb l'objectiu de "poder fumar porros un davant dels altres". En unes fotografies compartides a Twitter es pot comprovar com un dels bancs ha estat arrencat i mogut.

Segons la mateixa font, els veïns sospiten que l'acte vandàlic va tenir lloc durant la nit de dissabte a diumenge. Al carrer d'Holanda i a la plaça Joan Santamaria i als seus voltants, expliquen, hi abunden "els incívics i fumadors de porros", els quals "causen molèsties i embruten" des d'abans de la pandèmia. Tot i això, asseguren que el confinament "no ha fet minvar aquesta situació" i demanen més presència policial al barri.

 

Estat actual de l'espai, després de patir l'atac vandàlic. Foto: Cedida


En els últims mesos, han estat diverses les ocasions en què veïns d'aquest barri de Terrassa han denunciat actes vandàlics, inseguretat i la freqüent celebració de "botellots", sense que la Policia Municipal de Terrassa actuï de manera "efectiva".
 

 

Participació