Cultura

La llibreria Synusia presenta el llibre «Cómo crear espacios más seguros»

L'obra, de Shawna Potter, vol servir de guia per mantenir qualsevol espai lliure d'agressions

per La torre del Palau, Terrassa | 12 de gener de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres, a les 19 h i en format online, Synusia Llibreria presenta el llibre Cómo crear espacios más seguros, de Shawna Potter. Formaran part de l'acte Hugo Camacho, editor i traductor del llibre, i Anabel Sesma, companya del moviment feminista de Terrassa. Per seguir la presentació, s'ha d'accedir a aquest enllaç.

Shawna Potter, cantant de la banda War on Women, porta anys combatent el masclisme tant amb la seva lletra com als escenaris. A més, ha impartit formacions a locals i espais comunitaris sobre com crear entorns més segurs per persones discriminades.


Amb Cómo crear espacios más seguros, Potter vol difondre una mena de guia que serveixi per tot tipus d'espais, per ajudar-los a mantenir-se lliures d'agressions. Durant la presentació del llibre s'abordaran temes com "què entenem per espais segurs" o "com es creen protocols per espais i quines problemàtiques i realitats s'han de tenir en compte a l'hora de crear-los". 


 

 

Participació