La Sala Muncunill acull l'exposició «Lentament una olor al fons de la teva mirada»

Es tracta d'un recorregut visual i olfactori per una part de la col·lecció olorVISUAL a través de la mirada de Pedro Torres

Redacció
16 de gener del 2021
Terrassa Arts Visuals, amb la col·laboració de la Fundación Ernesto Ventós, presenta l'exposició Lentament una olor al fons de la teva mirada. Un recorregut visual i olfactori per la col·lecció olorVISUAL a través de la mirada de Pedro Torres. Es podrà veure a la Sala Muncunill des d'aquest dissabte 16 de gener fins al 14 de març. 

Es tracta d'una exposició que vol destacar l'encreuament de mirades i sentits, combinant vista i olfacte. És una part de la col·lecció olorVISUAL, fundada pel desaparegut perfumista Ernesto Ventós. És Pedro Torres l'encarregat de fer la seva funció i de donar a l'obra la mirada que li donaria el seu fundador. I no només la mirada, era l'olfacte del col·leccionista el que valorava la seva predilecció per les obres. L'objectiu de la mostra és aconseguir que el públic vegi les obres amb altres sentits, sobretot el de l'olfacte.

L'exposició que acollirà la Sala Muncunill inclou obres d'artistes terrassencs com Antoni Miralda, Joan Fontcuberta, Juan Uslé o Carme Calvo. Cal destacar que és una de les col·leccions d'art contemporani més importants del país. És una mostra multidisciplinar de pintura, escultura, vídeo i fotografia.