El Centre Cultural Terrassa ofereix una funció gratuïta als sanitaris

Aquest cap de setmana es faran cinc funcions de l'obra "El Trencanous"

El Trencanous  del PAR en Dansa
El Trencanous del PAR en Dansa | Cedida
Redacció
27 de gener del 2021
El PAR en dansa podrà oferir El Trencanous els pròxims 30 i 31 de gener al Centre Cultural Terrassa, en cinc funcions per al public terrassenc. De fet, el divendres 29 de gener s'oferirà una funció gratuïta pels sanitaris de l'Hospital de Terrassa, en agraïment per la seva tasca contra la Covid-19. 

El Trencanous serà posat en escena amb l'adaptació coreogràfica de Rodolfo Castellanos sobre la base clàssica de Petipà. Seguirà el guió original però introduirà canvis en els balls de cada país. A banda dels ballarins del PAR en dansa, per aquesta representació s'ha convidat a Giada Rossi i Yianer Gomez Noda, solistes de la Compañía Nacional de Danza, que interpretaran els papers de la fada de sucre i el príncep, respectivament. A més, també es comptarà amb la presència d'alumnes més petits, provinents de les escoles de dansa del territori.

El PAR en Dansa és un programa d'alt rendiment de formació continuada per joves ballarins que volen fer el salt a la vida professional. És un programa de 40 hores a la setmana de ballet intensiu a les instal·lacions del Centre Cultural Terrassa.