Intervenen tres bars de Terrassa per incompliment de l'horari establert

Durant el cap de setmana s'han interposat 39 denúncies per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19 a la ciutat

Redacció
11 de gener del 2021
Actualitzat el 12 de gener a les 9:26h
Aquest cap de setmana, la Policia Municipal ha interposat un total de 39 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. Del total de denúncies, 16 es van interposar divendres, sis dissabte i 17 diumenge. 

En els tres dies, els agents locals van intervenir tres establiments de restauració que no complien amb les mesures sanitàries decretades per contenir el virus. En concret, va ser divendres a les 17.50 hores quan un local estava servint a l'interior en horari no permès. La Policia Municipal va denunciar al propietari i a dos clients que hi havia a l’interior. 

Diumenge també es van interposar denúncies a dos a establiments de restauració més que no complien les mesures de seguretat imposades per la Covid-19. Un d'ells al propietari i als vuit clients d’un establiment del carrer de Blasco de Garay, amb el carrer de Ramon Llull, per incomplir l’horari permès de servei de taula, ja que s’estava servint consumició a les 19.40 h.

A banda d'aquestes, s'han posat diverses denúncies per circular per la via pública sense dur la mascareta posada, per incompliment del confinament nocturn, o per incomplir el confinament municipal sense causa justificada. 

Un grup de vuit persones també van ser denunciades a les 20.25 h a la Bòbila Segués per comportaments incívics i per estar reunides en un grup de més de sis persones, sense dur la mascareta i embrutant la via pública.