Successos

Tres conductors denunciats per circular sense la documentació en regla a Terrassa

Un d'ells, a més, tenia un requeriment de cerca i detenció per un delicte contra la seguretat del trànsit

per La torre del Palau, Terrassa | 11 de gener de 2021 a les 19:00 |
Control de la Policia Municipal de Terrassa | Policia Municipal
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest divendres a tres conductors que circulaven sense la documentació en ordre. Un d'ells conduïa amb un permís no vàlid, el segon circulava sense l'Assegurança de Vehicles Obligatòria a més d'estar en cerca i captura i el tercer va ser enxampat en un control sense AOV, amb la ITV caducada i sense permís de conduir.

A les 15.54 h, la Policia Municipal va aturar un vehicle durant un control de pas a l'avinguda del Vallès, amb el carrer de Salamanca. Els agents van comprovar que el conductor disposava d'un permís de conduir no vàlid, per tant van interposar-li la denúncia corresponent. 


Més tard, a les 16.05 h, en el mateix control de pas, es va enxampar un conductor que, a més de circular sense l'Assegurança de Véhicules Obligatòria (AOV), estava en recerca i captura per un delicte contra la seguretat del trànsit: circular sense carnet de conduir. Els agents van detenir l'home i van immobilitzar el vehicle, que va ser traslladat al dipòsit municipal. A més, van interposar la pertinent multa per circular sense l'AOV.

Per últim, tres patrulles que realitzaven un control de documentació a la carretera de Martorell amb la carretera d'Olesa van aturar una motocicleta que, fetes les comprovacions, circulava sense AOV i amb l'ITV caducada. Es van redactar les denúncies pertinents i es va immobilitzar i traslladar el vehicle al dipòsit municipal. A més, es va comprovar que el conductor no tenia dates a la DGT, ja que no desposaba de carnet de conduir, fet pel qual se li van obrir diligències penals. 

 

Participació