Subministrades les primeres vacunes contra la Covid-19 a la residència de gent gran La Llar

Un grup d'infermeres va vacunar divendres al matí els 141 residents del centre terrassenc i 100 professionals

Redacció
11 de gener del 2021
Actualitzat a les 17:23h
La residència de gent gran i centre de dia La Llar ja ha rebut les dosis de la vacuna de Pfizer BioNTech. Aquest divendres un grup d'infermeres va subministrar el vaccí als 145 residents del centre, a 91 usuaris del centre de dia i a 100 professionals, després que Salut donés el tret de sortida a la vacunació dels col·lectius més vulnerables.

La vacunació consta de dues dosis, la segona de les quals es subministrarà d'aquí 18 dies per generar immunitat. Per tant, a finals de gener els residents de La Llar rebran la segona vacuna. El director del centre, Josep Datzira, creu que és una mesura esperançadora: "Tenim molta esperança posada en aquesta vacuna. Mai un dia de vacunació havia estat tan celebrat com aquest. El 2020 ha estat molt dur per les persones grans i les seves famílies". 

La Llar és un centre que pertany al grup Fundació Antiga Caixa Terrassa, juntament amb el Centre Culturai, Fupar i Teixidors i compta amb diferents serveis i equipaments: residència, centre de dia, apartaments amb serveis, una ortopèdia, un servei d'atendió domiciliària, un centre de fisioteràpia i un servei pioner en restauració social.