La regidora Isabel Martínez formarà part de la llista de Ciutadans a les eleccions del Parlament

Ocuparà al posició 10 de la candidatura per Barcelona als comicis del 14 de febrer

Isabel Martínez, regidora de Cs Terrassa.
Isabel Martínez, regidora de Cs Terrassa. | Cs Terrassa
Redacció
11 de gener del 2021
La regidora terrassenca de Cs, Isabel Martínez, ocupa el número 10 de la candidatura de Cs a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya per Barcelona. Martínez, de 30 anys, ha estat també portaveu de la formació taronja en el Consell Comarcal del Vallès Occidental. La candidata, que ja va formar part de les llistes per Barcelona en les eleccions espanyoles de 2019 per al Congrés dels Diputats, és mare d'una nena i està afiliada a l'Agrupació de Terrassa des de 2017.

Isabel Martínez s'encarrega de les àrees de Drets Socials, Polítiques de Gènere, LGTBI+, Salut, Capacitats Diverses i Transparència i Qualitat Democràtica com a part de les seves responsabilitats en el Grup Municipal de l'Ajuntament de la ciutat. Martínez ha afirmat que afronta aquestes eleccions "amb moltes ganes de treballar per a retornar la convivència a Catalunya i vetllar per la igualtat i llibertat de tots els catalans".

Martínez està llicenciada en Dret i Administració i Direcció d'Empreses, amb un postgrau en Pràctica Jurídica pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Ha desenvolupat la seva activitat professional en l'àmbit de l'advocacia en l'àrea civil i mercantil.