Denunciats els conductors d'un turisme i una motocicleta per circular sota els efectes de l'alcohol

A més a més, un d'ells no disposava de l'assegurança obligatòria del cotxe i tenia una pèrdua vigent del permís de conduir

Redacció
08 de gener del 2021
El 5 de gener, a les 9.56 h, la Policia Municipal de Terrassa va aturar un vehicle que havia comès una infracció al carrer de Sant Tomàs amb l'avinguda del Vallès. Els agents van identificar el conductor i van comprovar que tenia símptomes d'haver begut. A més, el cotxe no disposava de l'assegurança obligatòria i l'home tenia una pèrdua vigent del permís de conduir.

La patrulla policial va avisar Egarvia per immobilitzar el vehicle i van procedir a realitzar-li la prova d'alcoholèmia al conductor, amb un resultat positiu de 0,97 i 0,91 en els dos testos evidencials. Tot seguit, els agents van procedir a tramitar les denúncies pertinents.

D'altra banda, el mateix 5 de gener a les 16.15 h, el 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa de la caiguda d'un motorista a la cruïlla del carrer de Colom amb el carrer de l'Agricultura. L'home estava sent assistit pel SEM i reclamava assistència policial. Una unitat policial va arribar al lloc dels fets i va procedir a realitzar-li un test d'alcoholèmia al motorista, amb un resultat positiu de 0,87 mg/l en les dues proves evidencials. Els agents van procedir a denunciar l'infractor, citant-lo judicialment i tramitant les diligències corresponents.