Detectat un brot de Covid-19 en una de les llars de Prodis a Terrassa amb 14 positius

Un usuari es troba ingressat però estable i la resta no presenten símptomes però es troben confinats

31 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:00h
La llar Serra de l'Obac, situada al carrer Lavoisier de Terrassa i propietat de la Fundació Prodis, ha registrat un brot de Covid-19 que afecta 14 dels seus residents. L'entitat sense ànim de lucre treballa per l'assistència i la inclusió social i laboral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i paràlisi cerebral.

El dia 27, dues persones van començar a mostrar símptomes, amb malestar i febre. Aleshores es van activar els protocols d'aïllament i es van fer proves d'antígens a la resta de residents. Aquest 31 de desembre, tal com ha confirmat a LaTorre el gerent de la fundació, Dani Jorquera, hi ha 13 aïllats i un dels contagiats segueix ingressat però estable a planta.

El  mateix Jorquera, a través de xarxes socials, va afirmar que es troben "tranquils i serens", mentre les famílies dels positius estan informades de tota l'evolució. A més, agraeixen la col·laboració de l'Ajuntament, la Generalitat i el personal sanitari dels CAP de referència. Per ara, tenen asseguren que tenen mascaretes i equips de protecció.