Meteorologia

El 2021 podria començar amb la Mola enfarinada de neu

El meteocat ha emès un avís de situació de perill moderat per nevades a partir dels 600 metres

per La torre del Palau , 31 de desembre de 2020 a les 17:00 |
L'any 2021 podria començar amb una nevada a la Mola i als seus peus. El Servei Meteorològic de Catalunya ha llençat aquest matí un avís de situació de perill per neu (nivell 1 de 6) que podria la serra de Sant Llorenç del Munt, sobretot al matí.

A Terrassa s'esperen temperatures baixes durant tot el dia, amb uns 7 graus de màxims i precipitacions en forma de pluja. Consulta aquí la previsió actualitzada.


La cota de neu se situarà al voltant dels 600 metres, tot i que localment baixarà fins i tot als 400 metres, afectant majoritàriament a les comarques interiors del país. D'aquesta manera, també existeix una possibilitat, més remota, de que es vegin flocs a les parts més elevades de Terrassa.

  El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha activat un avís per possible acumulació de 5 centímetres per sobre dels 700 metres. De moment, afecta les comarques d'Osona, la Selva, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental el Moianès, Anoia, Segarra i la Conca de Barberà. A més, també es podria nevar al Ripollès i el Berguedà així com en qualsevol punt del Pirineu. Protecció Civil, per la seva banda, ha activat el pla Neucat en fase de prealerta.

 

Participació