coronavirus

FOTOS I VÍDEOS Pedro Luis Camarero, primer vacunat a Terrassa: «Estic contentíssim»

Aquest dimecres ha començat la vacunació dels treballadors i residents del geriàtric Vapor Gran

per La torre del Palau , 30 de desembre de 2020 a les 12:00 |
Camarero, en el moment de la seva vacunació, aquest dimecres a la residència Vapor Gran de Terrassa. | Cedida-MútuaTerrassa
Pedro Luís Camarero Izquierdo ha esdevingut, aquest dimecres 30 de desembre poc després de les 11 del matí, en la primera persona a rebre la vacuna contra la Covid-19 a Terrassa.D'aquesta manera, la vacuna ha arribat a la ciutat després d'jnjectar-se per primer cop a Catalunya aquest diumenge, en una residència de l'Hospitalet de Llobregat.

Camarero, de 91 anys i usuari de la residència de la tercera edat Vapor Gran des de fa gairebé tres anys ha assegurat trobar-se "contentíssim" i ha tingut un record per la seva família en un moment tan especial. Tot seguit, la directora de la residència, Mireia Cos, ha estat la segona persona en rebre la vacuna.


 

L'objectiu del Govern és immunitzar en primer lloc la gent gran i el personal sanitari i geriàtrics per després prosseguir amb la resta de serveis essencials i acabar amb la resta de la població. Segons Salut, aquest dimecres a primera hora ja hi havia un total de 1.233 persones vacunades contra la Covid-19 a Catalunya.

 

 

Participació