successos

La retirada de dos arbres caiguts, entre les 19 actuacions dels serveis d'emergència pel fort vent a Terrassa

La Policia Municipal va col·laborar amb els Bombers per incidents causats per ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora

per La torre del Palau , 29 de desembre de 2020 a les 16:00 |
La Policia Municipal de Terrassa va atendre aquest dilluns fins a 19 incidències causades per les fortes ratxes de vent, de fins a 80 km/h, que van bufar a la ciutat. El Pla d'Emergència Municipal va restar en alerta tota la jornada fins aquest dimarts, en què ha estat desactivat.

D’entre les intervencions més destacades del cos hi ha la retirada d'un arbre que havia caigut sobre un vehicle estacionat, a les 11.15 h, al passeig de la Muntanya, amb el carrer de Josep

Umbert i Ventura. Els agents van activar Bombers, que van retirar l’arbre i van abalisar la zona perquè la companyia elèctrica pogués retirar el cablejat que havia caigut a causa de l’arbre.

També ahir, a les 12.36 h, la policia va rebre una trucada d’un particular que alertava que la porta de fusta de la seva terrassa, ubicada en un habitatge de la rambla d’Ègara, amb carrer de Grànius, estava a punt de caure a causa de la força del vent. Els agents van treure la porta per evitar que caigués a la via pública.


Una altra trucada, a les 13.21 h, va informar que havia caigut un arbre al mig de la calçada a la plaça Iu Pons. Un cop els agents van arribar al lloc, van haver d’activar Bombers per tallar l’arbre i retirar-lo de la via.

Finalment, a les 14.14 h, una trucada va informar la policia d’una palmera a punt de caure a la plaça de Salvador Espriu. Un cop a la zona, i juntament amb Bombers, es va comprovar que no hi havia perill de caiguda imminent, es va assegurar l’arbre i els agents van abalisar la plaça a l’espera de l’actuació del servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Terrassa, alertant el servei del Trenet de Nadal, ja que quedava afectada part de la seva ruta.

 

Participació