Un conductor begut estampa el cotxe contra un vehicle policial i agredeix els agents a Terrassa

Dos policies i el mateix detingut, que circulava en direcció contrària, van ser traslladats a l'hospital a causa de la col·lisió

Redacció
28 de desembre del 2021
Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va observar, diumenge a tres quarts d'una de la matinada, com un vehicle circulava en direcció contrària per l’avinguda de l'Abat Marcet, a l'alçada de la plaça de l’Aigua.

Els agents van intentar aturar-lo, però el conductor va col·lidir contra el cotxe policial i va sortir del vehicle per colpejar-los i intentar fugir. Al lloc es van personar dues unitats policials més com a suport a la patrulla i van realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar 1,01 mg/l en la primera prova i 1,08 mg/l en la segona.

Els agents van detenir el conductor i el van denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conducció temerària, atemptat contra els agents de l’autoritat i conduir sota els efectes de l’alcohol. El conductor i els dos agents que van patir la col·lisió van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atesos.