Ja pots consultar el cens electoral per les eleccions al Parlament del 14 de febrer

A causa de la pandèmia, enguany només es pot fer de manera telemàtica

Redacció
28 de desembre del 2021
Actualitzat el 25 de gener del 2021 a les 12:22h
Ja pots consultar les llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel proper 14 de febrer. La informació es podrà consultar fins el dia 4 de gener a través del servei telefònic d’informació 010 o en aquest enllaç. Les consultes també es poden fer a través del web de l’Institut Nacional d'Estadística (INE).

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals, de manera presencial, dins del mateix termini, és a dir, fins el 4 de gener. Un cop s’hagin resolt les reclamacions per part de l’Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions generals.

L’Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomana especialment a les persones que podran votar per primera vegada i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades.

Vot per correu

El vot per correu es pot sol·licitar des del passat 22 de desembre, i fins al 4 de febrer, de forma telemàtica o presencialment a qualsevol oficina de Correus. Des de l'Ajuntament es recomana a tota la ciutadania que es faci servir aquesta opció, sempre que sigui possible, per minimitzar els riscos derivats de la pandèmia.

Un cop recopilades les peticions, les delegacions provincials corresponents de l'Oficina del Cens Electoral enviaran als i les sol·licitants la documentació necessària per poder exercir el seu vot, entre el 25 de gener i el 7 de febrer.