Nadal 2020

Aquestes són les set escoles de Terrassa on es podran visitar els Reis Mags

La tarda del 5 de gener es faran entrades cada mitja hora, amb cita prèvia, i en grups de quatre persones com a màxim

per La torre del Palau, 30 de desembre de 2020 a les 19:00 |
Cavalcada dels Reis d'Orient 2020 a Terrassa. | Anna Mira
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja es coneix l'estratègia definitiva per fer arribar la màgia dels Reis d'Orient a tots els infants de Terrassa. Després de la suspensió de la festa de benvinguda programada a l'Estadi Olímpic la nit del 5 de gener per l'evolució de la pandèmia, els infants podran visitar a Ses Majestats en escoles dels set districtes de la ciutat.
 

Les escoles obriran el 5 de gener, de 16 a 20 h. Els centres educatius de la ciutat escollits per acollir la recepció dels tres Reis d'Orient són l'escola Lanaspa al Districte 1, l'escola Agustí Bartra al Districte 2, l'escola Auró al Districte 3, l'escola El Vallès al Districte 4, l'escola Enxaneta al Districte 5, l'escola Sant Llorenç del Munt al Districte 6 i l'escola Josep Ventalló i Vintró al Districte 7.

La recepció tindrà lloc als patis dels centres, en circuits diferenciats. Es faran entrades cada mitja hora, amb una primera entrada a les 16 h i una darrera a les 20 h. La capacitat de cada torn serà de 250 persones. Segons l'Ajuntament, aquesta estratègia permetrà superar les 2.000 visites a cada escola i les 15.000 en el conjunt de la ciutat.


Per assistir a qualsevol de les escoles per veure els Reis d'Orient, s'haurà de reservar plaça prèviament en aquest enllaç. S'ha d'escollir centre educatiu, franja horària i el nombre de persones, amb un límit de quatre. És obligatori l'ús de mascareta pels majors de sis anys.

Recepció institucional

Posteriorment a la celebració dels actes de benvinguda als diferents districtes, s'emetrà per Canal Terrassa, a les 21 h, la recepció oficial per part de l'alcalde, Jordi Ballart, acompanyat dels portaveus municipals a Ses Majestats. En aquest acte, l'alcalde donarà la benvinguda oficial a la ciutat a Ses Majestats i els Reis adreçaran unes paraules a tots els infants de la ciutat a través de la televisió.

Durant el dia 5, tots els infants de la ciutat que els seus pares, mares o tutors legals ho hagin sol·licitat, rebran l'enllaç per descarregar-se el video personalitzat de la campanya Ganes de Reis. El termini per demanar aquest video personalitzat finalitza el dia 25 de desembre. Fins avui, s'han rebut més de 9 mil peticions úniques, amb més de 1.400 noms diferents de nens i nenes de la ciutat.

 

Participació